BTR Academy

UTVECKLING I TIDEN

Du växer med oss genom kompetensutveckling

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade
medarbetare är vår viktigaste tillgång.

BTR Academy erbjuder kurser som är anpassade efter
marknaden och våra kunders och konsulters önskemål.

Våra utbildningar bygger på Den Etiska Kartan

Vår mission är att utveckla ny branschstandard för hur vi beräknar resultatet i bolaget. Dit räknar vi såväl ekonomiska och humana, såväl som miljömässiga och sociala värden. Därför bygger våra utbildningar på relevant kunskap inom dessa områden. 

Exempel på kurser inom BTR Academy

Lönehantering av expats

Vid löneberäkning av löner till utsänd personal finns många skatteregler att förhålla sig till. Vi reder ut begreppen och går även igenom hur man löser detta i lönesystemet, vilka lönearter använder du och hur beräknar du de olika elementen?

Minimera papperskorgar på kontoret?

Office Recycling hjälper oss med konkreta råd och tips hur du kan minska sopberget på kontoret och effektivisera hela hanteringen för ett hållbart kontor.

Moms

Denna kurs vänder sig till dig som behöver veta mer om bemanningsmoms. Är din inhyrda vårdpersonal momspliktig? Vi reder ut begreppen och kommer med lösningar.

Den Etiska Kartan

Inspirerande föreläsningar och samtal om hur vi tillsammans kan skapa nya tidens företagande. Vi utgår ifrån fyra värdemätare, ekonomi, humankapital, samhälle och miljö.

English for accounting and payroll personnel

Vi skräddarsyr engelska kurser för dig som jobbar med redovisning eller lön och behöver kommunicera på engelska.

Självledarskap

Målet är att stärka det egna ledarskapet genom ökad kunskap om kommunikation, feedback, målsättning och att öka medvetenheten om beteenden och hur jag kan bidra till ett dynamiskt samarbete med mina kollegor.

Vad vill du lära dig?

Lär dig med oss!

Vad vill du lära dig?

Följ med på Den Etiska Kartan

Ska vi samarbeta?

Vi tror att vi är många som har viljan att utveckla nya sätt att mäta resultat i sitt bolag. Vi vill gärna göra detta arbete tillsammans med er som delar tanken om att vi som företag kan vara en aktiv del i en god utveckling för oss själva, samhället och världen.

Kontakta oss om du har en idé om ämne, frågeställning, samtalsämne eller om du känner till en föreläsare som rör sig runt Den Etiska Kartan. Vi hittar ett sätt att arrangera detta.

 

Det här jobbet blir bäst om vi gör det tillsammans tror vi!

Kurser och utbildningar hos BTR Academy

Låt oss hjälpa ditt företag