Lediga Tjänster

Nyfiken på BTR?

Våra lediga tjänster hittar du längre ner. Tjänsterna kan gälla både inhouse hos BTR eller som interimsuppdrag ute hos kund.

Vi letar alltid efter nya specialister inom områdena redovisning, lön och human resource och du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan även om vi inte har lediga tjänster för tillfället. 

Lediga tjänster

Lönekonsult

LönekonsultBTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet. BTRs mål är att effektivisera …

Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet.  BTRs mål är att effektivisera och stärka …

Godkänna personuppgifter

Jag godkänner  att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB.

Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal,  i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Våra medarbetare säger såhär

' '
”Att man får arbeta med olika arbetsuppgifter, vilket gör att man lär sig nya saker och aldrig får tråkigt”

' '
”Bra kollegor, bra ledning/chefer, starkt framtidsfokus, bra miljöfokus, stark sammanhållning och bra utbildningsmöjligheter”

' '
” Välkomnande, trygg och förtroendeingivande arbetsplats”

' '
” Bra kollegor, bra ledning, starkt framtidsfokus och bra utvecklingsmöjligheter”

' '
” Omtanke om de anställda genom små gåvor, massage och Hälsans Dag”

Låt oss hjälpa ditt företag