Om oss

MER DIGITALA – MER MÄNSKLIGA

Vår vision

BTRs vision är att vara ledande i utvecklingen av ett nytt slags växande. En god och omtänksam tillväxt som bygger på hänsyn tagen till olika slags kapital.

Ekonomi

BTR arbetar med att hjälpa andra företag att vara ekonomisk hållbara genom kontinuerlig och korrekt rapportering och uppföljning.

Det humana kapitalet

På BTR arbetar vi aktivt för att stärka och utveckla det Humana kapitalet. En förutsättning för att vi ska leverera bra service till våra kunder.

Miljöpåverkan

Vår jord befinner sig i kris miljömässigt.
BTR vill inspirera och hjälpa andra företag och organisationer att på ett mer miljömässigt ansvarfullt sätt bedriva sitt företagande.

Samhällsnytta

Vi är en del av vårt samhälle och det är viktigt för BTR att medverka till och värna om det som är bra. Vi inte bara ser till och hjälper våra kunder rapportera och betala korrekt skatt, vi arbetar också aktivt med sociala projekt.

Så här bor vi. En skön och färgstark miljö

1
+
år i branchen
1
st
Anställda
1
+
Kunder
1
%
internationella

Mer digitala – mer mänskliga

Digitala bokförings-, personal- och lönehanteringstjänster kompletteras hos oss med en mänsklig närvaro. Vi har erfarna medarbetare som snabbt sätter sig in i dina förutsättningar och skapar rutiner för just dina behov, stora som små. Våra konsulter vidareutbildar sig kontinuerligt för att kunna ge dig proaktiva råd, så att du har tid att fokusera på din kärnverksamhet.

För vi tror att ju mer digitala vi blir, desto viktigare blir det mänskliga.

Våra medarbetare säger såhär


”Att man får arbeta med olika arbetsuppgifter, vilket gör att man lär sig nya saker och aldrig får tråkigt””Bra kollegor, bra ledning/chefer, starkt framtidsfokus, bra
miljöfokus, stark sammanhållning och bra utbildningsmöjligheter”” Välkomnande, trygg och förtroendeingivande arbetsplats”” Bra kollegor, bra ledning, starkt framtidsfokus och bra utvecklingsmöjligheter”” Omtanke om de anställda genom små gåvor, massage och Hälsans Dag”

Låt oss hjälpa ditt företag

Kontakta oss