Våra kunder

Våra kunder – en stor bredd, nationellt och internationellt

Idag har BTR koncernen ca 400 kunder inom många olika branscher och i olika storlekar.
En stor andel av vår kundstock är kunder med internationella kopplingar men även ett stort antal finns inom tandläkar- och vårdsektorn. Vi jobbar med små och medelstora företag, noterade företag och organisationer och handelskammare.

Vi hjälper också ett stort antal kunder med interimslösningar
på deras ekonomi- eller personalavdelningar.

Några av våra kunder

Våra kunder säger såhär

' '

“ I have been working with BTR for 10 years and have enjoyed an excellent business relationship over that time. I always found them to be the perfect  partner – service minded, efficient and professional” 

Paul Stanley

Our Man in Scandinavia

' '

"Jag tycker att BTR kombinerar det fina med en stor organisation med etablerade processer som tuggar och går genom arbetstoppar och semestertider med ett personligt och trevligt bemötande."

Arvid Söderhäll

Empros Pharma AB

' '

"At Esko, we have been working with BTR for many years and have always been very satisfied with their level of service. Our payrolls run correctly every month and whenever we have additional questions, we are provided with help in a very timely and friendly manner.  Knowing we can count on proactive professional advice, makes working with BTR on a monthly basis very comfortable.”

Isabelle De Milde

ESKO

' '

Som nyföretagare fick jag möjligheten att samarbeta med BerLis och det har bara varit positivt. Jag känner mig alltid trygg tack vare deras höga kompetens och engagemang. Snabba svar, proffsigt och trevligt bemötande från samtliga i personalen.

De tar sig alltid tid med mina frågor och jag känner mig mer än väl omhändertagen! Suveränt team att samarbeta med, rekommenderas varmt!

Så tacksam för allt ni gör för oss!

Nathalie Wåhlin

NAWÅ Dent AB

' '

Vi har varit kunder hos BerLis under många år och det proffsiga och personliga bemötandet har bara blivit bättre och bättre. Att alltid kunna ringa och få prata med någon som vet man är. Det är service! Vi rekommenderar BerLis varmt till alla!

Patrik Andrén

Tandläkarna Andrén AB

' '

Med en familjär, men samtidigt professionell approach hjälper BerLis till att vi kan minska vår administrationstid och istället fokusera på våra patienter. De är en redovisningsbyrå med snabb respons och hög tillgänglighet samt att de har ett kontaktnät, som möjliggör svar på de allra svåraste frågorna. Nyckelord som ordning, reda och återkoppling symboliserar BerLis väldig väl.

Per Tronders

TANDHÄLSAN NÄLDEN

Låt oss hjälpa ditt företag