Lönekonsult

btrbc > Lediga tjänster > Lönekonsult

Lönekonsult

BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga fullservicebyrån med stora visioner och höga ambitioner inom redovisnings- och personaladministrationsområdet. BTRs mål är att effektivisera och stärka kundernas ekonomi- och personalhantering genom:

  • Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom redovisningsområdet
  • Kvalitetssäkrade leveranser och modern teknik inom lönehanteringsområdet
  • Rådgivning och konsulttjänster inom Skatte- och HR-området

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som Lönekonsult hos BTR arbetar du med hela löneprocessen, olika kollektivavtal och du kommer att vara en del av ett team, varför du är duktig på att bygga relationer, är ansvarstagande och förtroendeingivande. Som person är du lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Hogia Lön Plus eller motsvarande lönesystem. 

BTR passar dig som

Har ett starkt driv och som älskar förbättringsarbete. Du ska även tycka om effektivisering och ha mycket goda kunskaper inom lön gärna från flera branscher, företag och kollektivavtal. Vi har många internationella kunder varför du behöver ha goda kunskaper i engelska. Du är trygg i din kompetens, är mycket noggrann och att arbeta med olika system i en digital miljö. Våra tjänster levereras ofta i samarbete med kollegor på redovisningsavdelningen, så vill vi också att du tycker om lagspel och att bidra till att teamet som helhet fungerar och levererar. För att du skall passa in i vårt team tror vi att du är professionell, omtänksam, ansvarstagande och prestigelös, att du är positiv ser vi som en självklarhet.

Viktiga kunskaper:

  • Minst 3 års erfarenhet som lönekonsult
  • Hogia Lön Plus eller motsvarande
  • Svenska och engelska i såväl tal som i skrift

Meriterande:

  • Flex HRM
  • Pensionsavtal

BTR ger dig förutsättningar att utvecklas

Vi arbetar i en utvecklande arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat och kontoret är centralt beläget i Stockholm. BTR Academy erbjuder kurser för såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Du får en individuell utvecklingsplan utifrån dina mål. Vi tror att kompetensutveckling är nyckeln till din och BTR´s framgång. Vi arbetar också kontinuerligt med att förbättra vår arbetsplats och är certifierade av Great Place to Work.

Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något som vi är stolta över. Hos oss blir du en del av ett team med starkt engagemang, hög kompetens och en vilja att gemensamt leverera  hög service till våra kunder.

Våra värdeord är Professionella-Hållbara-Omtänksamma

Har du frågor om tjänsten, kontakta Catarina Tallving, catarina.tallving@btrbc.com

I mailet som öppnas kan du skriva kort i vilket ärende du skriver och sedan bifoga cv och personligt brev.

Godkänna personuppgifter

Genom att klicka på knappen Sök tjänsten godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas  i samband med rekryteringsuppdrag  inom BTR Group AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personal, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Relaterat

Erfaren Redovisningskonsult

Erfaren Redovisningskonsult BTR accounting and payroll services AB grundades 1989 och är i dag den personliga

Continue reading