I ❤ förenkling

btrbc > Okategoriserad > I ❤ förenkling

I ❤ förenkling

Vi på BTR gillar när myndigheter satsar på förenklingar som gör det lättare för företagare att göra rätt för sig. Ibland känns det som att vi sitter och räknar och räknar och inte ser skogen för bara träden. Men höjer man blicken och tittar på vår verksamhet genom den Etiska kartan så ser vi att vi hjälper våra kunder gör rätt för sig i samhället, genom att säkra att moms, avgifter och skatt rapporteras och betalas in, i rätt tid. Läs mer om den Etiska kartan här: https://www.btrbc.se/om-oss/var-filosofi/ 

Därför var det mycket intressant att igår få höra vad Bolagsverket, Skatteverket och Statistikmyndigheten SCB har att säga om deras satsningar på att utveckla API:er för att förenkla för företagare. Särskilt viktigt är många av dessa ändringar ur perspektivet att kunna genomföra de justeringar som EU-direktivet BRP (Bolagsrättspaketet) kommer att kräva för att implementeras under 2021-2023. 
 
Även för oss som företräder många andra företag i kontakter med dessa myndigheter ser mycket ut att förenklas, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa fler, mer effektivt. Ser fram emot att följa detta arbete vidare!

Relaterat

Låt oss hålla i och hålla ut

Låt oss hålla i och hålla ut. Med de nya riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten behöver vi

Continue reading